web analytics

Chucky seizoen 2 bij Fox

ChuckyVanaf donderdag 17 november is bij Fox het tweede seizoen van de Amerikaanse horrorserie Chucky te zien. De serie telt acht afleveringen.

De doodenge pop Chucky is weer terug en kruist het pad met aartsvijanden, oude bondgenoten en nieuwe prooien terwijl hij angst en chaos teweeg brengt waar hij ook gaat. Nadat zijn plan om kinderziekenhuizen binnen te vallen mislukt is in het eerste seizoen zint hij nu op wraak op degene die hij verantwoordelijk houdt: de tieners Jake (Zackary Arthur), Devon (Björgvin Arnarson) en Lexy (Alyvia Alyn Lind) en zijn ex Tiffany (Jennifer Tilly) die zijn vijand is.

In het begin denken Jake, Devon en Lexy nog dat Chucky echt weg is, maar al snel merken ze dat ze het fout hebben en worden ze nog steeds opgejaagd door de pop. De chaos die hij teweeg heeft gebracht zorgt er voor dat Jake verdacht wordt van al zijn misdaden en dat zorgt er voor dat hij en zijn vrienden naar een Katholieke school voor gewelddadige tieners worden gestuurd, wat precies de plek is waar Chucky is opgegroeid.

Het tweede seizoen van Chucky is vanaf 17 november elke donderdag om 22:00 met een dubbelaflevering te zien bij Fox

Lees ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven