web analytics

Channel 4 komt met Electric Dreams en Power Monkey, E4 met Crazy Face

Channel 4De Britse zender Channel 4 heeft bekend gemaakt dat ze Electric Dreams: The World of Philip K. Dick gaan uitzenden. De serie telt tien afleveringen en elke aflevering zal een ander verhaal zijn gebaseerd op een kort verhaal van de schrijver Philip K. Dick. In ieder geval zal Bryan Cranston (bekend als Walter White uit Breaking Bad) in een aflevering verschijnen, hij zal de serie ook produceren.

Ook komen ze met de komedieserie Power Monkeys, een zes-delige serie van hetzelfde team van de verkiezingenkomedie Ballot Monkeys. Ook in deze serie schrijven Andy Hamilton en Guy Jenkin afleveringen over de politieke wereld en de afleveringen worden zo dicht mogelijk opgenomen tegen de uitzenddatum om deze zo actueel mogelijk te houden. De eerste twee afleveringen worden in juni verwacht en gaan over het referendum over de Brexit om daarna over de Amerikaanse presidentsverkiezingen te gaan. Of dezelfde acteurs uit Ballot Monkeys ook in Power Monkeys zullen spelen is nog onbekend.

De digitale zender E4 heeft bekend gemaakt dat ze de komische horrorserie Crazy Face gan uitzenden. Deze zes-delige serie is geschreven door Howard Overman, die eerder Misfits schreef. De serie volgt Amy (Cara Theobold) die bij het bowlingcentrum werkt en ze jaagt op demonen, mensen die zijn overleden maar nog iets te doen hebben op deze aarde en mensen lastig vallen. Amy wordt geholpen door Raquel (Susan Wokoma) die de strijd aan gaat met wikipedia in haar ene hand en een baton gekocht op ebay in de andere hand. Samen beleven ze het begin van hun twintiger jaren en moeten verschillende demonen verslaan, wat zou er mis kunnen gaan? Nadat de serie op E4 is uitgezonden komt deze wereldwijd beschikbaar op Netflix.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven