web analytics

Carnival Row seizoen 2 bij Prime Video

Vanaf vrijdag 17 februari is bij Prime Video het tweede en laatste seizoen van de fantasyserie Carnival Row te zien. Dit seizoen telt tien afleveringen.

In dit seizoen zijn we weer terug in de wereld waar mensen en bovennatuurlijke wezens het aan de stok met elkaar krijgen. Voormalig inspecteur Rycroft Philostrate (Orlando Bloom) onderzoekt een reeks moorden wat voor maatschappelijke onrust zorgt. Vignette Stonemoss (Cara Delevigne) en de Black Raven zijn bezig wraak te nemen voor de onderdrukking door de leiders van The Burgue Jonah Breakspear (Arty Froushan) en Sophie Longerbane (Caroline Ford).

Tourmaline (Karla Crome) krijgt een bovennatuurlijke kracht dat haar lot bedreigd en dat van de Row. Imogen Spurnrose (Tamzin Merchant) en haar partner Agreus Astrayon (David Gyasi) zijn ontsnapt van de The Burgue en Ezra (Andrew Gower) en nu komen ze in contact met radicalen dat hun plannen in de war schopt. Met mensen en het feeënvolk verdeeld en met de vrijheid op het spel moet elke held zijn eigen dilemma en uitdaging aan gaan.

Het tweede seizoen van Carnival Row is vanaf vrijdag 17 februari te zien bij PrimeVideo

Lees ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven