web analytics

Canadese miniserie ZOS – Zone of Separation bij ONS

Zone of SeparationVanaf 12 mei elke woensdag bij ONS de Canadese miniserie ZOS – Zone of Separation te zien. De serie telt acht afleveringen.

De serie gaat over de strijd op leven en dood om een door de VN opgelegd staakt-het-vuren te realiseren in Jadic, een fictieve stad op de balkan die wel erg veel op Sarajevo lijkt. We volgen Sean Kuzak (Michelle Nolden), een militaire waarnemer die als taak heeft de crisis tot bedaren te brengen en het staakt-het-vuren tussen de Moslim en Christengemeenschappen die lijnrecht tegen elkaar staan te bewaken. Alle pogingen om de vrede op te leggen worden van alle kanten tegengewerkt.

De groepen worden geleid door moslim George Titac (Colm Meaney), een charmante maar meedogenloze koffiebareigenaar en Mila Michailov (Lolita Davidovich), die een schoonheidssalon heeft en de weduwe is van een christelijke warlord, samen met haar onvoorspelbare sidekick Speedy Boy (Enrico Colantoni). De vredesbewaarders zijn altijd in gevaar en worden nooit vertrouwd, ook niet door de VN-soldaten onder leiding van Majoor Gavin Hart (Rick Roberts) die er alles aan doet om de orde te bewaren.

ZOS – Zone of Separation is vanaf 12 mei elke woensdag om 20:00 te zien bij ONS. De herhaling is elke zaterdag om 16:00 te zien.

Lees ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven