Call the Midwife seizoen 4 te zien bij BBC First

Call the Midwife
Vanaf dinsdag 30 juni zendt BBC First het vierde seizoen uit van Call the Midwife. In dit vierde seizoen zijn we in de jaren 60 aanbeland.

In dit seizoen krijgt Trixie (Helen George) een aanbod van de jonge kapelaan Tom Hereward (Jack Ashton). Door het hele gedoe van verlovingsfeesten en cadeaus laat Trixie zich nogal meeslepen. Patsy (Emerald Fennell) maakt zich nogal zorgen om Trixie als die volgens haar iets te vaak uitziet naar de borrel aan het eind van de dag. Ook zijn de twee nogal van slag als Cynthia (Bryony Hannah) begint te overwegen om zich bij de nonnen aan te sluiten. Chummy (Miranda Hart) besluit een tehuis te leiden voor ongetrouwde vrouwen met een baby.

Het team krijgt twee nieuwe vroedvrouwen: Barbara (Charlotte Ritchie), de dochter van een dominee die hard werkt, maar ook onervaren is en niet precies weet wat van haar verwacht wordt. Phyllis  Crane (Linda Bassett) is ouder en heeft allerlei nieuwe ideeën die Zuster Evangelina (Pam Ferris) niet allemaal goed kan keuren. Shelagh (Laura Main) en dokter Turner (Stephen McGann) hebben een kindje geadopteeerd en zijn de gelukkige ouders van baby Angela. Bij Zuster Julienne (Jenny Agutter) komen er herinneringen en gevoelens van vroeger naar boven als er een weldoener verschijnt.

Het vierde seizoen van Call the Midwife is te zien vanaf 30 juni om 21:00 op BBC First

Lees ook:

Redactie