web analytics

Britse misdaadserie Traces bij BBC First

TracesVanaf 20 februari is elke donderdag bij BBC First de Britse misdaadserie Traces te zien. De serie telt zes afleveringen.

In Traces zien we dat Emma Hedges (Molly Windsor) terugkeert naar Dundee om te beginnen aan haar nieuwe baan als lab-assistente. Als ze meedoet aan een online les over de beginselen van forensisch onderzoek. Ze krijgt een fictieve moordzaak te zien waar ze moet onderzoeken wat de doodsoorzaak is. Na de eerste module herkent ze het slachtoffer: haar eigen moeder. Marie (Carly Anderson) werd vermoord toen Emma zeven was en de dader is nooit gevonden. Maar waarom gebruiken Sarah Gordon (Laura Fraser) en Kathy Torrance (Jennifer Spence) haar moeder als voorbeeld in hun lessen? Emma wil weten wat er met haar moeder is gebeurd en Sarah stuurt haar dan naar detective McKinven (Michael Nardone).

Emma komt weer in contact met haar vader Drew (John Gordon Sinclair), haar jeugdvriendin Skye (Jamie Marie Leary) en haar moeder Izzy (Laurie Brett). Terwijl ze gevoelens krijgt voor Daniel (Martin Compston) brengt haar onderzoek haar naar de duistere hoeken en komt ze achter meer en meer geheimen als blijkt dat niemand te vertrouwen is.

Traces is vanaf 20 februari elke donderdag om 21:00 te zien bij BBC First

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven