Britse miniserie Our House bij NPO2

Our HouseVanaf vrijdag 25 november is bij NPO2 de Britse miniserie Our House te zien. De serie telt vier afleveringen en is gebaseerd op het boek Ons Huis van Louise Candlish.

Fi Lawson (Tuppence Middelton) komt thuis en ziet tot haar schrik verhuizers en een koppel die bezig is hun spullen in haar huis te zetten. Eenmaal binnen ziet ze al haar meubels en persoonlijke spullen weg zijn. Ze denkt dat er een fout is gemaakt en zegt dat het huis niet te koop is. De paniek wordt alleen maar groter als ze haar man Bram (Martin Compston), met wie de relatie moeizaam gaat, en haar twee kinderen niet kan bereiken.

In flashbacks zien we hoe de relatie van Fi en Bram afbrokkelt en de leugens die Bram vertelt om de relatie te redden. Maar nadat Fi hem en hun vriend en buurvrouw Merle (Weruche Opia) heeft betrapt besluiten ze uit elkaar te gaan maar wel het huis te delen voor de kinderen. En ondanks zijn fouten heeft Fi nog steeds gevoelens voor hem en hoopt ze dat ze hun relatie kunnen lijmen.

Maar de situatie loopt, zonder hun doen, alleen maar meer uit de hand als Bram snel naar huis rijdt en in een auto-ongeluk beland. Zijn rijbewijs is al ingevorderd en in de paniek wordt het duidelijk dat de geheimen en leugens nog maar net begonnen zijn.

Our House is vanaf 25 november elke vrijdag om 23:15 te zien bij NPO2

Lees ook:

Redactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *