web analytics

Britse dramaserie Hotel Portofino bij NPO2

Hotel PortofinoVanaf vrijdag 19 augustus is de Britse dramaserie Hotel Portofino te zien bij NPO2. De serie telt zes afleveringen.

In de serie volgen we Bella Ainsworth (Natascha McElhone), de dochter van een rijke industrieel die in 1920 het druilerige Engeland verruilt voor het glamoureuze Italië om daar een hotel te beginnen. Het lijkt een leuk plan, maar als het hotel een paar weken open zijn de gasten, waaronder vaste gast Lady Latchmere (Anna Chancellor) nogal veeleisend.

Al snel komt ze in het vizier van de corrupte politicus Signor Danioni (Pasquale Esposito) die haar de politieke wereld in dreigt te trekken. Ook heeft ze aandacht voor haar gewonde zoon Lucian (Oliver Dench) en haar dochter Alice (Olivia Morris) die weduwe is geworden door de Eerste Wereldoorlog. En dan is er ook nog haar aristocratische man Cecil (Mark Umbers) die vooral bezig is om een geschikte trouwkandidaat te vinden voor Lucian om zo de toekomst van het Ainsworth familielandgoed veilig te stellen én een manier om zijn uitbundige levensstijl te financieren.

Hotel Portofino is vanaf 19 augustus elke vrijdag om 23:05 te zien bij NPO2

Lees ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven