web analytics

Britse detective The Beast Must Die bij NPO2

The Beast Must DieVanaf zaterdag 30 oktober is bij NPO2 de Britse detective The Beast Must Die te zien. De serie telt drie dubbelafleveringen.

Na een traumatische ervaring wordt inspecteur Nigel Strangeways (Billy Howle) overgeplaatst naar het Isle of Wight, waar zijn voorganger Geraghty net blijkt te zijn overleden. Rust krijgt Nigel niet, want al snel staat de wanhopige Frances (Cush Jumbo) aan zijn bureau. Haar zoontje Martie van zes is doodgereden en heeft net gehoord dat het onderzoek naar de dader wordt stopgezet. Ze besluit dan ook maar om zelf op onderzoek uit te gaan en mengt zich in het leven van degene waarvan zij denkt dat het de moordenaar is: George Rattery (Jared Harris).

Als ze zeker weet dat hij de dader is begint ze haar moordlustige plannen verder uit te werken. Ze doet zich voor als auteur en zorgt er voor dat zij en Lena (Mia Tomlinson) de hele zomer bij George mogen logeren. Ondertussen duikt Nigel steeds dieper in de zaak en komt achter een paar verrassende connecties.

The Beast Must Die is vanaf 30 oktober elke zaterdag om 22:25 te zien bij NPO2

Lees ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven