Blood & Water seizoen 2 bij Netflix

Blood & WaterOp vrijdag 24 september verschijnt bij Netflix de Zuid-Afrikaanse serie Blood & Water. Dit seizoen telt zeven afleveringen.

Het tweede seizoen maakt een kleine tijdsprong van een paar weken. Puleng Khumalo (Ama Qamata) is boos en vol schaamte over de rechtszaak van haar vader Julius (Getmore Sithole). Haar moeder Thandeka (Gail Mabalane) probeert de spanningen thuis te verminderen, maar dat lukt niet erg.

Fikile Bhele (Khosi Ngema) heeft besloten om een contactverbod aan te vragen voor Puleng na het drama van het eerste seizoen. Maar het wordt lastig om dat uit te voeren voor rector Nicole Daniels (Sandi Schultz) omdat ze beide nog steeds op dezelfde school zitten. Op de eerste dag is er dus meteen drama tussen hen en dat vindt nieuwe leerling Sam Nkosana (Leroy Siyafa) fascinerend en al snel worden de overige studenten verdeeld in team Pulen of Team Fiks. Want Puleng heeft veel volgers op social media en het helpt ook dat ze de knappe jongen van school Karabo KB Molapo (Thabang Molaba) aan het daten is. Maar dit zorgt er niet voor dat Puleng nog steeds maar één doel heeft: het aantonen dat Fiks haar gekidnapte zus Phumelele is.

Het tweede seizoen van Blood & Water is vanaf vrijdag 24 september te zien bij Netflix

Lees ook:

Redactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *