web analytics

Black Mirror seizoen vier bij Netflix

Black MirrorVanaf vrijdag 29 december is bij Netflix het vierde seizoen te zien van de serie Black Mirror. Dit seizoen telt zes afleveringen, die zoals altijd bij deze serie op zichzelf staan.

In ‘Crocodile‘ zijn we in een wereld waar herinneringen niet meer privé zijn, maar publiek. We zien een vrouw die zich vast bijt in een zaak waarbij een auto een voetganger geraakt zou hebben. Ze gebruikt een machine waarbij je herinneringen kan inzien. Acteurs zijn: Andrea Riseborough, Andrew Gower en Kiran Sonia Sawar.

Arkangel‘ gaat over Marie die moeder is van Sara. Als Sara drie jaar oud is raakt Marie haar kwijt als ze met een kat speelt. Sara wordt snel weer gevonden en dan besluit Marie haar dochter te volgen met volgapparatuur, maar dat heeft nogal wat consequenties als ze opgroeit. Acteurs zijn: Rosemarie Dewitt, Brenna Harding en Owen Teague.

Hang the DJ‘ gaat over twee mensen die door een computeralgoritme aan elkaar worden gekoppeld. De app die dat doet, Spiro Date, zorgt er voor dat twee mensen binnen twaalf uur met elkaar moeten daten. Acteurs zijn: Georgina Campbell, Joe Cole en George Blagden.

USS Callister‘ speelt zich af in de ruimte. We volgen dan ook een nieuw bemanningslid van het ruimteschip USS Callister dat onder leiding staat van een onrustige kapitein. Acteurs zijn: Jesse Plemons, Cristin Milioti, Jimmi Simpson en Michaela Coel.

Metalhead‘ is een zwart-wit aflevering waarin we zien dat er een hond is gevonden in een magazijn. Dat lijkt niet zo gek, maar dan lijkt het een robothond te zijn en blijkt hij nog te werken. En hij is uit op bloed. Acteurs zijn: Maxine Peake, Jake Davies en Clint Dyer.

In ‘Black Museum‘ gaat het over een vrouw die een misdaadmuseum bezoekt waar de curator drie verhalen vertelt over hoe technologie verkeerd is gegaan, waaronder het verhaal van een man die het bewustzijn van zijn vrouw die in coma ligt geïmplanteerd heeft gekregen. Acteurs zijn: Douglas Hodge, Letitia Wright en Babs Olusanmokun.

Het vierde seizoen van Black Mirror is vanaf vrijdag 29 december beschikbaar bij Netflix

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven