Australische komedie The Letdown bij Netflix

The LetdownVanaf zaterdag 21 april is bij Netflix de Australische komedieserie The Letdown te zien. De serie telt zeven afleveringen.

In The Letdown volgen we Audrey (Alison Bell), die net moeder is geworden van Stevie. Ze probeert het moederschap positief te benaderen, maar dat gaat lastig, ze is constant moe van de onderbroken nachten en heeft last van lekkende borsten, sociale isolatie, en de drang om de beste moeder te zijn. Haar man Jeremy (Duncan Fellows) doet zijn best, maar weet niet echt wat hij aanmoet met Stevie. Haar moeder Verity (Sarah Peirse) is teveel met zichzelf bezig en zijn ouders Gene (Chris Haywood) en Carol (Valerie Bader) bedoelen het goed, maar zij zorgen er voor dat ze zich vreselijk voelt.

Dus besluit Audrey om bij een oudergroep te gaan. Deze staat onder leiding van Ambrose (Noni Hazlehurst), die vooral streng is voor de nieuwe ouders. De ouders praten over hoe zij de opvoeding doen en bieden vooral steun. In de groep zitten onder andere huisvader Ruben (Leon Ford), muzikante Martha (Leah Vandenberg) en Sophie (Lucy Durack) die het perfecte leven heeft op instagram, maar niet in het echt.

The Letdown is vanaf zaterdag 21 april te zien bij Netflix

Lees ook:

Redactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *