web analytics

Amerikaanse serie Vegas bij SBS9

VegasVanaf donderdag 14 april zijn bij SBS9 telkens drie afleveringen te zien van de Amerikaanse serie Vegas. De serie telt 21 afleveringen.

Vegas is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van voormalig Las Vegas Sheriff Ralph Lamb die orde moet brengen in het Las Vegas van 1960 waar de gok- en entertainment industrie uit de grond wordt gestampt. Ralph Lamb (Dennis Quaid) wil eigenlijk met rust gelaten worden op zijn boerderij, maar in Las Vegas lopen er steeds meer mensen die er niet geboren zijn rond en de corruptie komt in conflict met zijn rustige leven. De burgemeester stelt hem aan om de moord op een casinomedewerker te onderzoeken en daarmee begint de strijd tussen Lamb en Vincent Savino (Michael Chiklis) een gangster uit Chicago die de grote baas van Las Vegas wil worden.

Lamb krijgt hulp van zijn diplomatieke broer Jack (Jason O’Mara) en zijn charmante maar impulsieve zoon Dixon (Taylor Handley). Ook wordt hij geholpen door de openbare aanklager Katherine O’Connell (Carrie-Anne Moss) die vroeger op de naastgelegen boerderij opgroeide.

In blokken van drie afleveringen is Vegas vanaf 14 april elke donderdag te zien om 20:30 op SBS9

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven