web analytics

112-Dramaserie Nood bij NPO1

NoodVanaf dinsdag 30 november is bij NPO1 de dramaserie Nood te zien. De serie telt twaalf afleveringen.

In deze serie, waar elke aflevering een nieuw verhaal is, worden vier centralisten geconfronteerd met uitzonderlijke noodgevallen die ze onder grote druk moeten afhandelen. De vier 112-centralisten Lieke (Melody Klaver), Bilal (Mohammed Elouardani), Joyce (Jenny Mijnhijmer) en Boudewijn (Joris Smit) krijgen bellers aan de lijn en beginnen het gesprek altijd met dezelfde vraag:”Wat is de plaats van het noodgeval?”. Vanuit daar worden beslissingen genomen die het verschil kunnen maken tussen leven en dood.

In de eerste aflevering zien we dat Lauren belt omdat haar vader op de grond ligt en hulp nodig heeft. Als er een schreeuwende man op de achtergrond te horen is wordt de verbinding verbroken en Joyce kan Lauren niet meer bereiken. Ze stuurt de hulpdiensten er op af, maar als die daar aankomen treffen ze daar Kevin aan, de broer van Lauren die om onbekende reden de reanimatie probeert tegen te houden.

In de tweede aflevering krijgt Boudewijn een melding over een verdachte situatie: een mogelijke drugsdeal waarbij vuurwapens betrokken zijn, maar er lijkt iets niet te kloppen en Boudewijn begint te twijfelen. In de derde aflevering belt Kees in paniek de alarmcentrale als de hoogzwangere Maryam weeën krijgt.

Nood is vanaf 30 november elke dinsdag om 21:50 te zien bij NPO1

Lees ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven