web analytics

Zoo naar SBS9, derde seizoen Celblok H op SBS6 op maandag

ZooSBS heeft ingegrepen in het televisieschema op de maandagavond. Na twee dubbelafleveringen van de Amerikanse serie Zoo hebben ze besloten die serie niet meer uit te zenden. De resterende afleveringen worden voortaan op maandag op dezelfde tijd uitgezonden op SBS9. In die serie moet een groep uitzoeken waarom het dierenrijk in opstand is gekomen tegen de mensheid en er voor zorgen dat dit stopt.

Vanaf 18 januari zendt SBS6 het nieuwe seizoen uit van de Nederlandse gevangenisserie Celblok H. In die serie zagen we al dat kapster Suzanne Kramer (Isa Hoes) terecht komt in de vrouwengevangenis De Banckert wegens poging tot moord op haar man. En nu is ze veroordeeld tot levenslang voor het doden van de moordenaar van haar dochter. Directeur Brinkhorst (Barbara Pouwels) regeert met ijzeren vuist om de orde te herstellen in de gevangenis maar kan op het nodige verzet rekenen van haar eigen personeel. Tussen Brinkhorst en Suzanne gaat het ook een stuk minder als Brinkhorst zich realiseert dat Suzanne haar gebruikt heeft. En nu wil Suzanne maar één ding: Brinkhorst wegkrijgen, maar daar heeft ze de andere vrouwen en bewakers voor nodig. Zo worden er nieuwe groepen gevormd met de nodige gevolgen. Freddy (Eva van de Wijdeven) moet alle zeilen bijzetten om zich staande te houden in deze nieuwe verhoudingen.

Het derde seizoen van Celblok H wordt vanaf 18 januari in dubbele afleveringen elke maandag uitgezonden om 20:30 op SBS6

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven