Derde seizoen voor Under the Dome, tweede voor Extant

Under the Dome

De Amerikaanse zender CBS heeft bekend gemaakt dat de series Under the Dome en Extant terug keren volgende zomer. Voor Under the Dome is het het derde seizoen en voor Extant het tweede.

Het tweede seizoen Under the Dome was iets minder succesvol als het eerste, maar de kijkers bleven toch kijken naar de kleine stad waar de koepel omheen staat. Het is maar goed dat ze volgend jaar terug komen, want het eindigde nogal met een cliffhanger, zo draaide Big Jim nogal door.

Extant gaat over een vrouwlijke astronaut (Halle Berry) die een jaar lang in de ruimte heeft gezeten en nu weer terug op aarde is. Alleen komt ze wel zwanger terug van haar ruimtereis bij haar man die een menselijke robot heeft gemaakt die ze als zoon zien.

Beide series zijn in de Verenigde Staten in de zomer van 2015 te zien samen met een nieuwe zomerserie: Zoo, gebaseerd op een James Patterson boek gaat over een jonge bioloog die moet uitzoeken hoe het komt dat dieren ineens mensen aanvallen, iets wat steeds vaker is gebeurd.

Lees ook:

Redactie