web analytics

Zevende seizoen Modern Family bij Comedy Central

Modern FamilyVanaf 18 juli wordt bij Comedy Central het meest recente seizoen uitgezonden van de Amerikaanse komedieserie Modern Family, namelijk het zevende seizoen. Dit seizoen telt 22 afleveringen.

In dit seizoen zien we hoe Alex (Ariel Winter) gaat studeren en dus ook op kamers gaat. Cameron (Eric Stonestreet) en Mitchell (Jesse Tyler Ferguson) verhuren hun bovenverdieping als een soort bed & breakfast en daar komen dus verschillende gasten voorbij, maar de leukste zijn de Christelijke rockband.

Haley (Sarah Hyland) komt weer samen met Dylan (Reid Ewing), maar heeft ook nog gevoelens voor Andy (Adam DeVine) die nogsteeds verloofd is. Jay (Ed O’Neill) besluit dat het tijd is om met pensioen te gaan en Claire (Julie Bowen) volgt hem dan ook op. Maar dan kan hij er niet aan wennen om thuis te zitten. Gloria (Sofia Vergara) is dit seizoen bezig om een eigen saus op de markt te brengen. Luke (Nolan Gould) en Manny (Rico Rodriguez) houden in het geheim een feest terwijl ze moeten oppassen op Lily (Aubrey Anderson-Emmons). En Phil (Ty Burrell) voelt zich een beetje eenzaam en stort zich op eieren uit een eendennest.

Het zevende seizoen van Modern Family is vanaf 18 juli van maandag tot donderdag om 22:00 en 22:30 te zien bij Comedy Central

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven