web analytics

Yellowjackets seizoen 2 bij SkyShowtime

Vanaf zaterdag 20 mei is bij SkyShowtime het eerste seizoen en het tweede seizoen te zien van de Amerikaanse dramaserie Yellowjackets. Het eerste seizoen telt tien afleveringen en het tweede seizoen negen afleveringen.

De serie speelt zich af in twee tijdlijnen. In 1996 gaat voetbalteam Yellowjackets, waaronder trainer Jackie (Ella Purnell), de assistent Misty (Samantha Hanratty), Shauna (Sophie Nélisse) die altijd hoge cijfers haalt, Taissa (Jasmin Savoy Brown) en Natalie (Sophie Thatcher), aan boord van een vliegtuig voor een voetbalwedstrijd, maar ze komen nooit aan als het vliegtuig crasht in de wildernis. In de andere tijdlijn, die zich vijfentwintig jaar later afspeelt in 2021 zien we hoe de overlevers zoals Shauna (Melanie Lynskey), Taissa (Tawny Cypress), Natalie (Juliette Lewis), en Misty (Christina Ricci) hun leven leiden met de nodige trauma’s uit de wildernis die terugkeren als ze worden gechanteerd.

In het tweede seizoen zien we hoe de honger en angst de spanningen vergroot in de wildernis als de omstandigheden in de winter steeds erger worden. In het heden zien we hoe het met Lottie (Courtney Eaton en Simone Kessell) gaat net als met Van (Lauren Ambrose). Ook zien we dit seizoen de nasleep van een moord en een ontvoering.

Yellowjackets is vanaf zaterdag 20 mei te zien bij SkyShowtime

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven