web analytics

What the Duck? DuckTales keert terug!

DuckTales
Van dit nieuwtje werd ik toch wel heel erg blij: DuckTales keert in 2017 weer terug op televisie bij Disney XD. Ik was vroeger echt wel enorm fan van de serie (sowieso van Disneyfilms) dus dat er een reboot van komt juich ik alleen maar toe. Laten we eerlijk zijn, ik was alleen fan van het eerste seizoen, het seizoen met roboduck en de holbewoner was toch een heel stuk minder.

Maar we moeten dus nog eventjes geduld hebben. De serie komt pas over twee jaar in 2017, het is nog maar afwachten of we dat wel halen maar het is tenminste iets om naar uit te kijken. Als we het persbericht moeten geloven gaat het nogsteeds om Dagobert die met zijn neefjes, kwik, kwek en kwak op avontuur gaat. Zelfs Donald Duck is nu van de partij. In de originele serie bracht hij alleen zijn neefjes bij zijn oom en vetrok toen naar de marine. Andere personages die terugkeren zijn: butler van Stoeteburg, Turbo McKwek (uiteraard!), Willie Wortel, Govert Goudglans, Zwarte Magica (en haar broer/raaf Edgar Poe natuurlijk), Ma Boef en de Zware Jongens, Mevrouw Baktaart en Lizzie.

Het is toch niet heel gek als ik hoop dat ze binnenkort aankondigen dat er een Darkwing Duck reboot zou komen? Met al die superheldenfilms en series zou dat perfect zijn. Eerst maar eens twee jaar wachten voor DuckTales.

Lees ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven