web analytics

Wet Hot American Summer: First Day of Camp bij Netflix te zien

Wet Hot American Summer First Day of CampVanaf 31 juli is het vervolg op de cultfilm Wet Hot American Summer te zien, die als ondertitel First Day of Camp heeft gekregen. De serie is een prequel van de film, die speelde zich af op de laatste dag van zomerkamp. Elke acteur die in de film zat zit nu ook in de serie en speelt dus veertien jaar ouder een iets jongere versie van het personage. Het is werkelijk een wonder dat er een soort van vervolg is gekomen, want de film flopte nogal toen die in 2001 werd uitgebracht.

De acht afleveringen tellende serie gaat dus over de eerste dag van een zomerkamp, Camp Firewood.. Zo zien we dat Lindsay (Elizabeth Banks) als undercover journalist een artikel wil schrijven over het zomerkamp. Zo is het ene kamphoofd Andy (Paul Rudd) vooral met zichzelf bezig en de andere Donna (Lake Bell) wordt vooral door anderen bekeken en ze is de vriendin van Coop (Michael Showalter). Ben (Bradley Cooper) en Susie (Amy Poehler) zijn bezig een toneelstuk op te zetten met de hulp van washed up toneelspeler Claude Dumet (John Slattery). Dan is er ook nog een rivaliserende kampleider van Camp Tigerclaw die aan de andere kant van het meer zit: Blake (John Charles). Hij zit bij het rijke zomerkamp en kan niet geloven dat zijn vriendin Katie (Marguerite Moreau) in het andere kamp zit.

In de afleveringen is er ook nog ruimte voor gastrollen. Zo duikt John Hamm op als The Falcon, een huurmoordenaar die interesse heeft in Camp Firewood. Kristen Wiig speelt Courtney die haar zinnen heeft gezet op Blake. Jason Schwartzman speelt Greg, die een paar geheimen van het kamp te weten komt en zijn leven op het spel zet om deze te beschermen. Jeff (Randall Park) is de bibliothecaris en wil Gail (Molly Shannon) afpakken van haar vriendje Gene (Christopher Meloni). Ook duikt Chris Pine op als een karakter zonder naam.

Wet Hot American Summer: First Day of Camp is vanaf vrijdag 31 juli te zien bij Netflix

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven