web analytics

Westworld en The Handmaid’s Tale krijgen seizoen 3, McMafia seizoen 2

WestworldDe Amerikaanse zender HBO heeft bekend gemaakt dat de dramaserie Westworld een derde seizoen krijgt. De serie begon in 2016 en in april 2018 was het tweede seizoen te zien waar de robots in opstand kwamen tegen hun menselijke makers. De serie is een groot succes voor de zender, het tweede seizoen begon met 2,1 miljoen kijkers, meer dan het eerste seizoen. Ook bij de Emmy Awards viel de serie in de smaak: Er waren 22 nominaties en vijf prijzen. In Nederland is de serie wekelijks te zien bij Ziggo.

Streamingdienst Hulu heeft bekend gemaakt dat hun populairste serie The Handmaid’s Tale een derde seizoen krijgt. De serie speelt zich af in een toekomstig Amerika waar vruchtbare vrouwen eigendom zijn van de elite. De serie won afgelopen jaar de Emmy Award voor beste dramaserie en hoofdrolspeelster Elisabeth Moss won een Emmy voor beste actrice. Het tweede seizoen wordt nu uitgezonden en is in Nederland wekelijks te zien bij Videoland.

De Britse zender BBC gaat een tweede seizoen uitzenden van de misdaadserie McMafia. De serie volgt Alex Godman (James Norton) die langzaam maar zeker in de wereld van de georganiseerde misdaad in wordt getrokken en steeds minder weerstand kan bieden aan de verleidingen van corruptie. Het tweede seizoen zal acht afleveringen tellen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven