web analytics

Amerikaanse serie Westworld te zien bij HBO

WestworldVanaf maandag 3 oktober is bij HBO de nieuwe dramaserie Westworld te zien. De serie is lichtelijk gebaseerd op de gelijknamige film. De serie telt tien afleveringen.

In Westworld zien we dat bezoekers van het pretpark de kans krijgen om hun behoeften te vervullen. En er zijn nogal wat personges in deze serie: Dr. Robert Ford (Anthony Hopkins) is de briljante directeur en bedenker van pretpark Westworld. The Man in Black (Ed Harris) is echt het toonbeeld van slechtheid. Doleres Abernathy (Evan Rachel Wood) is een boerendochter die er langzaamaan achter komt dat haar bestaan bestaat uit leugens.

Teddy Flood (James Marsden) is nieuw in een klein dorp en weet zijn charme goed in te zetten, net als zijn revolver. Meave Millay (Thandie Newton) kan heel goed mensen lezen. Ondertussen houdt Bernard Lowe (Jeffrey Wright) er van om de menselijke aard te bestuderen en dat komt goed van pas: hij maakt namelijk menselijke robots. Charlotte Hale (Tessa Thompson) heeft zo haar eigen kijk op Westworld en Theresa Cullen (Sidse Babett Knudsen) moet er voor zorgen dat het park niet buiten het script loopt. William (Jimmi Simpson) is er voor het eerst en begrijpt langzaam maar zeker de diepere betekenis. Hij wordt geholpen door Logan (Ben Barnes), een vaste bezoeker.

Hector Escaton (Rodrigo Santoro) is de meest gezochte bandiet die het park als het wilde westen ziet. Elsie Highes (Shannon Woodward) moet letten op de afwijkende gedragingen. Armistice (Ingrid Bolsø Berdal) is een andere bandiet die goed kan vechten. De verhaallijnen in het park worden bedacht door Lee Sizemore (Simon Quarterman) en Clementine Pennyfeather (Angela Sarafyan) is een van de meest populaire attracties. Hoofdbeveiliger Stubbs (Luke Hemsworth) moet er voor zorgen dat de gasten veilig kunnen verblijven en Lawrence (Clifton Collins, Jr.) is een charmante crimineel.

Het eerste seizoen van Westworld is vanaf 4 oktober elke maandag om 20:30 te zien bij HBO

Lees ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven