web analytics

Vierde seizoen Van God Los bij NPO3

Van God LosVanaf maandag 18 september is bij NPO3 het vierde seizoen te zien van de misdaadserie Van God Los. Elke aflevering staat op zichzelf en kent een nieuw verhaal met andere personages.

In de serie zien we hoe een slachtoffer verzeild raakt op de onheilsplek en waarom de betrokkenen elkaar ontmoetten. Hoe komt iemand tot een verschrikkele daad? We zien het perspectief van de dader en het slachtoffer. In de eerste aflevering, Beverman & Zn, van regisseur Michiel ten Horn, wordt Charley als puber ten onrechte beschuldigd van seksueel misbruik, maar zijn vader neemt het voor hem op en zo ontstaat een afhankelijke relatie. Jaren later krijgt het tweetal een zakelijk geschil en besluit de vader zijn zoon alsnog te beschuldigen van pedofilie. Acteurs zijn: Henry van Loon, Martin van Waardenberg, Mr. Polska en Karolina Joniec.

In de tweede aflevering, Tot De Dood Ons Scheidt, van regisseur Aaron Rookus gaat het over hondenfokkers Kristina en Joris die gelukkig zijn tot Kristina op jonge leeftijd begint te dementeren. Ze raakt er van overtuigd dat Joris haar bedriegt en wil scheiden en ook de rechter lijkt haar in het gelijk te stellen. Dan moet Joris zich voorbereiden op een leven zonder zijn vrouw wat hem zwaar valt. Acteurs zijn: Martijn Fischer, Saskia Temmink en Margo Verhoeven.

De vijfde aflevering is geregisseerd door Eddy Terstal en heet Rehab. Hierin ontmoeten Simone (Femke Lakerveld) en Luis (Javier Guzman) elkaar in een afkickkliniek. Ze hebben een affaire die eeuwig moet duren, maar Simone is getrouwd met Maurits (Cees Geel). In de zesde aflevering, geregisseerd door Tomas Kaan, heet Unlike. Hierin zien we dat de 15-jarige Shan er graag bij wil horen. Net in die week krijgen Debby en Yindee ruzie waarin Debby haar vriendin doodwenst. En dat blijkt Shan tegen een kleine vergoeding wel te willen doen.

Het vierde seizoen van Van God Los is vanaf 18 september om 21:20 te zien bij NPO3

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven