web analytics

Vierde seizoen House of Cards bij Netflix

House of CardsVanaf 4 maart is het vierde seizoen van House of Cards beschikbaar bij Netflix. Dit seizoen bestaat uit dertien afleveringen. Een vijfde seizoen is inmiddels al aangekondigd.

In de laatste aflevering van het derde seizoen zagen we dat Claire Underwood (Robin Wright) besloot om weg te gaan bij President Frank Underwood (Kevin Spacey). Net nu de verkiezingen beginnen staat hij er dus alleen voor, al kan hij natuurlijk rekenen op Doug Stamper (Michael Kelly). En dat is nodig ook wat er zijn nogal wat lijken in de kast van Frank en sommigen daarvan komen uit de kast vallen en spoken uit het verleden duiken weer op. Hij neemt het op tegen Heather Dunbar (Elizabeth Marvel) die steeds populairder wordt.

Maar zijn grootste tegenstander is Claire. Ze trekt in bij haar moeder Elizabeth (Ellen Burstyn) en besluit dat ze ook een politieke carrière wil. Met de hulp van Leann Harvey (Neve Campbell), een politieke regelaar en strateeg, wil ze het domein van congreslid Doris Jones (Cicely Tyson) overnemen.

House of Cards seizoen vier is vanaf 4 maart beschikbaar bij Netflix

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven