web analytics

House of Cards krijgt vierde seizoen

House of Cards Netflix heeft een vierde seizoen bestelt van House of Cards. Het seizoen telt dertien afleveringen en zal in 2016 verschijnen.

Al drie seizoenen volgen we politicus Francis Underowood (Kevin Spacey) die is opgeklommen van majority whip naar President van de Verenigde Staten van Amerika. Het vierde seizoen zal verder gaan waar het derde ophield: Frank zal nu moeten zorgen dat hij in 2016 zal worden gekozen als president. Echt als een verrassing komt het vierde seizoen niet, want het derde seizoen eindigde toch wel met een cliffhanger en we weten allemaal dat Netflix van een afgerond verhaal houdt.

Deze zomer start de productie voor het vierde seizoen van House of Cards in Baltimore en dan verschijnt de serie in 2016 bij Netflix. Als ik nu een startdatum zou moeten zeggen, dan gok ik op 12 maart 2016. Het eerste seizoen kwam op 1 februari 2013, het tweede (hoofdstuk 14) kwam op 14 februari 2014, het derde (hoofdstuk 27 en verder) op 27 februari 2015 en als we dat omrekenen komt hoofdstuk 40 dan op 12 maart. Als het dan maar niet ook het laatste seizoen is, want de laatste aflevering zou dan hoofdstuk 52 zijn en er zijn 52 speelkaarten. Maar dat zien we in 2016 wel.

Lees ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven