Derde seizoen House of Cards komt 27 februari 2015

House of Cards

Op 27 februari 2015 verschijnt het derde seizoen van de politieke dramaserie House of Cards. Dat maakte Netflix bekend met een tweet waarin een kleine teaser voor de serie werd gegeven.

We zien Frank Underwood (Kevin Spacey) en Claire Underwood (Robin Wright) in slowmotion de Air Force One instappen. De serie is gebaseerd op de gelijknamige BBC-serie en was de eerste streaming-serie die voor de Emmy Awards en de Golden Globes werd genomineerd. De Underwoods zijn een op macht belust koppel die hogerop wil raken. Frank begint de serie als majority whip en klom in het eerste seizoen op tot vice-president nadat hem de post van minister van Buitenlandse Zaken door de neus werd geboord. In het tweede seizoen zagen we hoe hij de president in een lastig parket bracht.

In het derde seizoen van House of Cards zien we dus hoe Frank en Claire het zullen doen als POTUS en FLOTUS, zonder dat er ook maar een stem op hem is uitgebracht. Grote vraag is natuurlijk hoe het zal vergaan en of ze hun macht kunnen behouden.

Lees ook:

Redactie