web analytics

Vanaf 7 februari: Grey’s Anatomy seizoen 19 bij Net5

Grey's AnatomyVanaf dinsdag 7 februari is bij Net5 het negentiende seizoen van de Amerikaanse ziekenhuisserie Grey’s Anatomy te zien. Dit seizoen telt twintig afleveringen.

In het negentiende seizoen is het Grey Sloan Memorial-ziekenhuis weer helemaal klaar voor een groep nieuwe en getalenteerde co-artsen. Meredith (Ellen Pompeo) is nog steeds de interim chef en zij haalt de co-artsen binnen die niet goed genoeg waren voor andere ziekenhuizen of daar juist zijn weggestuurd. De nieuwe groep wordt meteen in het diepe gegooid als er slachtoffers binnenkomen van een tornado. Als één van deze slachtoffers overlijd is er een mogelijkheid om drie van zijn organen te transplanteren en die kans laten de nieuwe co-artsen Simone (Alexis Floyd) Lucas (Niko Terho) en Benson (Harry Shum Jr.) niet lopen. Dit zorgt er ook voor dat Meredith Nick (Scott Speedman) weer ziet. Link (Chris Carmack) ziet de nieuwe groep en bedenkt dan dat hij Jules (Adelaide Kane) al eerder heeft gezien en Amelia (Caterina Scorsone) heeft een stroeve start met Mika (Midori Francis)

In de tweede aflevering moeten ze uitzoeken wat student Chase heeft. Hij heeft verschillende mysterieuze symptomen terwijl Teddy (Kim Raver) en Owen (Kevin McKidd) vooral ruzie maken en ook Maggie (Kelly McCreary) en Winston (Anthony Hill) elkaar in de weg zitten. In de derde aflevering moeten ze van Bailey (Chandra Wilson) filmpjes maken over de seksuele gezondheid en dat zorgt er voor dat een middelbare scholier ontdekt dat ze zwanger is. Ook is dit het seizoen waarin we afscheid gaan nemen van Meredith.

Het negentiende seizoen van Grey’s Anatomy is vanaf 7 februari elke dinsdag om 20:30 te zien bij Net5

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven