web analytics

Vanaf 4 januari: Reservation Dogs seizoen 2 bij Disney+

Reservation DogsVanaf woensdag 4 januari is bij Disney+ het tweede seizoen van de Amerikaanse komische dramaserie Reservation Dogs te zien. Dit seizoen telt tien afleveringen en een derde seizoen is al aangekondigd.

In de serie volgen we Elora Danan (Devery Jacobs), Bear Smallhill (D’Pharaoh Woon-A-Tai), Willi Jack (Paulina Alexis) en Cheese (Lane Factor), vier inheemse tieners in Oklahoma. Na de dood van hun vijfde vriend van de Reservation Dogs zijn ze begonnen met stelen, plannetjes en sparen om zijn droom te verwezenlijken: het bereiken van het exotische Californië. Maar na een flitsende start hebben ze hun criminele activiteiten aan de wilgen gehangen en gaan ze nu hun eigen pad.

Elora heeft Bear niets laten weten is vertrokken naar Californië samen met hun grootste vijand Jackie (Elva Guerra), de leider van een rivaliserende bende. Bear zoekt nu hij verlaten is door zijn beste vriend een vaderfiguur die hem leert hoe hij een goede man kan zijn, maar zijn keuzes zijn niet al te best. Willi denkt dat alles wat er in hun stad gebeurt komt omdat zij een vloek heeft uitgesproken over Jackie en ze wil dat nu terugdraaien. Cheese heeft besloten dat Californië niets voor hem is en hij keert weer terug naar zijn oma.

Het tweede seizoen van Reservation Dogs is vanaf 4 januari te zien bij Disney+

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven