USA bestelt Eyewitness, Netflix komt met Altered Carbon; Unbreakable Kimmy Schmidt seizoen 3

Unbreakable Kimmy SchmidtDe Amerikaanse kabelzender USA gaat de serie Eyewitness uitzenden, het is een Amerikaanse versie van de Noorse serie Øyevitne. In de serie zien we hoe twee jongens in het geheim afspreken in het bos en dan getuige zijn van een schietpartij. Ze weten het ternauwernood te overleven. Ze proberen hun relatie geheim te houden en zijn bang dat de schutter voor hen zal terugkeren. Ze houden alles stil, maar getuige zijn van iets vreselijks veranderd alles.

Netflix gaat de serie Altered Carbon uitzenden, een dramaserie die zich in de toekomst afspeelt. Het is de 25ste eeuw en de gedachten van de mens is gedigitaliseerd en de ziel kan telkens in een ander lichaam worden gestopt. Takeshi Kovac is een voormalig elite krijger die 500 jaar opgesloten heeft gezeten en nu wordt gedownload in een toekomst die hij wilde voorkomen. Als hij een moord op moet te lossen in een wereld waar technologie heeft gezorgd dat dood bijna uitgestorven is krijgt een een kans op een nieuw leven op aarde. De serie telt tien afleveringen.

Ook heeft Netflix bekend gemaakt dat de komedieserie Unbreakable Kimmy Schmidt een derde seizoen krijgt. In het eerste seizoen zagen we hoe Kimmy uit een sekte werd gered en besloot om in New York te gaan leven. Maar het valt nog niet mee als je jaren lang onder de grond geleefd hebt.

Lees ook:

Redactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *