web analytics

Twin Peaks keert terug in 2016

Twin Peaks
De Amerikaanse kabelzender Showtime maakte bekend dat de cultserie Twin Peaks in 2016 weer op televisie te bewonderen is met nieuwe afleveringen.

De ene helft van de fans zitten nu te juichen en de andere helft denkt:”Is er dan helemaal niets meer heilig?”, nou goed nieuws voor de laatste helft, want bedenkers van de serie David Lynch en Mark Frost gaan alle negen afleveringen schrijven en produceren. David Lynch gaat zelfs elke aflevering regisseren, dus er kan vrij weinig fout gaan, lijkt me.

De serie gaat in 2015 in productie en zal in Amerika in 2016 op het scherm verschijnen, want in dat jaar is het precies 25 jaar geleden dat de serie voor het laatst werd uitgezonden. De nieuwe afleveringen spelen zich af in de huidige tijd, dus 25 jaar later gaat het verhaal en de mysterie gewoon verder. In de eerste seizoenen ging het allemaal om de moord op Laura Palmer. FBI agent Dale Cooper kwam naar Twin Peaks om die moord te onderzoeken, maar ontrafelde in zijn zoektocht de geheimen van het dorp.

Lees ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven