web analytics

Tweede seizoen van Rap Shit bij HBO Max

Vanaf donderdag 9 november is bij HBO Max het tweede seizoen van de Amerikaanse komedieserie Rap Shit. Dit seizoen telt acht afleveringen.

In de serie volgen we twee vervreemde middelbare schoolvriendinnen uit Miami, Shawna (Aida Osman) en Mia (KaMillion), die samenkomen om een rapgroep te vormen. In dit tweede seizoen zijn ze viraal gegaan op social media en zijn ze helemaal klaar om hun muziek in het hele land ten gehore te brengen. En dus zijn ze de opening act voor de controversiele rapper Reina Reign (Kat Cunning)

Hun producent Francois Boom (Jaboukie Young-White) maakt het hen duidelijk: we hebben een tour, maken een EP, benaderen wat platenmaatschappijen en dan is er een miljoenendeal. Maar die weg is niet zo makkelijk en ze worden gedwongen om te kiezen tussen trouw blijven aan zichzelf of om zich te schikken naar de eisen van de muziekindustrie.

Thuis hebben ze ook de nodige problemen, zo heeft Mia een nieuwe relatie met de vader van haar kind, Lamont (RJ Cyler) en Shawna hangt misschen een gevangenisstraf boven het hoofd na haar creditcard-gedoe met Maurice (Daniel Augustin). Ondertussen probeert manager Chastity (Jonica Booth) haar baan te behouden als Francois deze wil overnemen.

Het tweede seizoen van Rap Shit is vanaf 9 november elke donderdag te zien bij HBO Max.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven