web analytics

Tweede seizoen van A Discovery of Witches bij Videoland

A Discovery of WitchesVanaf woensdag 14 april is bij Videoland het tweede seizoen van de serie A Discovery of Witches te zien. Dit seizoen telt tien afleveringen.

In het eerste seizoen zagen we dat historicus en heks Diane Bishop (Teresa Palmer) een behekst manuscript ontdekt in een bibliotheek in Oxford. Hierdoor komt ze terecht in een wereld van magie en krijgt ze hulp van de mysterieuze vampier Matthew Clairmon (Matthew Goode).

In het tweede seizoen verstoppen ze zich in het Elizabethaanse Londen waar ze op zoek zijn naar een machtige heks om Diana te helpen om haar magie onder controle te krijgen en te zoeken naar het Book of Life. In het heden zijn de tantes van Diana, Sarah (Alex Kingston) en Emily (Valarie Pettiford) ondergedoken met de heksenjager Ysabeau de Clermont (Lindsay Duncan) in Sept-Tours. In Oxford zijn Marcus (Edward Bluemel) en Miriam (Aiysha Hart) degene die de taak van Marcus om de demonen Nathaniel (Daniel Ezra) en Sophie (Aisling Loftus) te beschermen hebben overgenomen. Ondertussen zijn Gerbert (Trevor Eve), Knox (Owen Teale), Satu (Malin Buska) en Domenico (Gregg Chillin) bezig om elke aanwijzing in de verdwijning van Diana en Matthew te onderzoeken.

Het tweede seizoen van A Discovery of Witches is vanaf woensdag 14 april te zien bij Ziggo on Demand bij het Movies & Series XL-pakket.

Lees ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven