web analytics

Tweede seizoen The Wrong Mans bij BBC Two

The Wrong Mans
Op maandag 22 december en dinsdag 23 december zend BBC Two het tweede seizoen uit van de actiekomedie The Wrong Mans. Sam en Phil zullen weer in verschillende hachelijke situaties belanden.

In hun eigen stad zijn ze helden, maar Sam (Mathew Baynton) en Phil (James Corden) zijn weer helemaal terug bij af. Ze zijn kilometers van huis, Phil ziet dit als een kans om zichzelf te veranderen maar Sam wil graag zijn eigen leven terug. Als ze verontrustend nieuws horen van het thuisfront moeten ze een moeilijke keus maken: ondergedoken blijven en vergeten worden of in actie komen in een wereld dat nieteens weet dat ze nog leven. Al is er een klein probleem: ze moeten eerst nog even uit een Texaanse gevangenis zien te komen.

Als ze hulp vragen aan de verkeerde mensen merken ze al snel dat de weg naar hun Bracknell langer en gevaarlijker is dan ze dachten en het lijkt onmogelijk te zijn om nog voor kerst terug te komen.

Nieuw dit seizoen is Anastasia Griffith als Miller, een ambitieuze drugsagent die op jacht is naar Carlos Espinosa (Raoul Trujillo) en zijn advocaat Kinsmann (John Ross Bowie). In de gevangenis zit Nathan Cross (Bertie Carvel), een nogal onvoorspelbare racist. Verder keren uit het eerste seizoen terug de moeder van Phil, Linda Bourne (Dawn French), Hoofd van de MI5 Cox (Rebecca Front) en Lizzie Green (Sarah Solemani) die op zoek gaat naar de waarheid.

Uitzendingen: Maandag 22 december de eerste twee afleveringen om 22:00 uur op BBC Two en op dinsdag 23 december de laatste twee om 22:00 uur eveneens op BBC Two.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven