web analytics

Tweede seizoen Ierse misdaadserie Kin seizoen 2 bij NPO3

Kin

Vanaf donderdag 4 januari is bij NPO3 het tweede seizoenv an de Ierse misdaadserie Kin te zien. De serie telt acht afleveringen.

Aan het einde van het eerste seizoen wisten de Kinsella’s als overwinnaar uit de strijd te komen en nu de baas zijn in Dublin. Alleen blijkt dat het vermoorden van Eamon Cunningham meer problemen heeft gemaakt dan dat het heeft opgelost. Amanda (Clare Dunne) zit helemaal in haar rol als leider en matriarch van de familie. Haar man Jimmy (Emmett J. Scanlan), zijn oom Frank (Aiden Gillen) en tante Birdy (Maria Doyle Kennedy) staan achter haar, maar de vraag is of ze wel een geschikte leider is voor de ‘zaken’ dan wel de familie.

Michael (Charlie Cox) zit sinds hij de schoten heeft gelost ondergedoken en Viking (Sam Keeley) staat op het punt om vrij gelaten te worden. Ondertussen komen ook de Batuks, een generatie-oude Turkse misdaadfamilie, naar Dublin. Eamon had een schuld bij hen en zij vinden dat nu de Kinsella’s zijn plek hebben ingenomen zij ook die schuld moeten inlossen.

Het tweede seizoen van Kin is vanaf 4 januari elke donderdag om 22:15 te zien bij NPO3

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven