web analytics

Tweede seizoen Atlantis van start bij BBC One

Atlantis
Vanavond, 15 november, begint op BBC het tweede seizoen van de fantasyserie Atlantis. In het eerste seizoen volgde we Jason (Jack Donnelly) die op wonderbaarlijke wijze in het oude Atlantis terechtkwam waar de Griekse mythologie nog levend is.

Het eerste seizoen had goede kijkcijfers, maar toch was er een hoop kritiek op de serie. Maar dat hebben ze allemaal opgelost. Volgens Mark Addy die Hercules speelt lijkt het tweede seizoen een reboot. Het is meer volwassen geworden en is daarmee ook duisterder geworden. Het is nu een serie over vriendschap geworden met actie en komen we erachter hoe Atlantis in elkaar steekt en de eilanden die om Atlantis heen liggen, daarnaast is het een vervolgverhaal en geen monster van de week serie meer. Ook van de partij dit seizoen is natuurlijk Pythagoras (Robert Emms), nieuw is Medea die wordt gespeeld door Amy Manson.

In de eerste aflevering van het tweede seizoen blijkt dat Ariadne (Aiysha Hart) nu Koningin is nadat haar vader is overleden. Maar haar oude vijand en stiefmoeder Pasiphae (Sarah Parish) is ook nog actief. Met het koninkrijk gaat het niet zo goed en er is maar één persoon op wie ze een beroep kan doen: Jason.

Het tweede seizoen van Atlantis wordt vanaf zaterdag 15 november uitgezonden om 21:30 op BBC One

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven