web analytics

Tweede reeks Case Histories op Canvas

Case Histories
Vanaf 21 februari zendt Canvas het tweede seizoen uit van de BBC-misdaadserie Case Histories gebaseerd op de boeken van Kate Atkinson. Hieronder onderzoekt Jackson Brodie (Jason Isaacs, de enige echte Lucius Malfoy) onopgeloste moordzaken in Edinburgh.

In de eerste aflevering van het tweede seizoen keert Brodie terug uit Duitsland naar Edinburgh. Dan wordt hij benaderd door Hope McCaster (Emma Hamilton) die geadopteerd is en graag haar biologische moeder wil vinden. Jackson Brodie gaat het onderzoeken en merkt al snel dat sommige mensen niet wil dat hij doorgaat met zijn onderzoek.

In de tweede aflevering is dochter Marlee (Millie Innes) bij Jack komen wonen als hij benaderd wordt door Rachel Stewart. Haar vriend verdwijnt af en toe en zij maakt zich zorgen. Jack volgt hem en ontdekt dat de vriend volgens een vrouw te maken heeft met de moord op haar dochter.

De derde en laatste aflevering gaat over de moord op Isla. Aiden Kelso wil dat Jack de zaak opnieuw onderzoekt, want er wordt aangenomen dat ze slachtoffer is van een seriemoordenaar. Maar die heeft op zijn sterfbed elk moord opgebiecht, behalve die van Isla.

Het tweede seizoen van Case Histories is te zien vanaf 21 februari om 22:10 op Canvas.

Lees ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven