web analytics

Trust Me en Bancroft krijgen tweede seizoen, Netflix met Jinn

Trust MeDe BBC heeft bekend gemaakt dat de serie Trust Me een tweede seizoen zal krijgen. Dit seizoen telt vier afleveringen en zal een nieuw verhaal zijn met andere personages. In dit seizoen volgen we Kapitein James McKay, de enige overlevende van een aanval in Syrië. Hij moet herstellen van zijn wervelkolom en ligt in het ziekenhuis waar hij bijna niet kan bewegen en het psychisch ook moeilijk heeft met het verliezen van zijn vrienden. Maar als de mensen om hem heen ook dood gaan lijkt het dat hij een nieuwe vijand heeft, of beeld hij het zich maar in?

De Britse zender ITV gaat een tweede seizoen uitzenden van de serie Bancroft. Dit seizoen telt ook vier afleveringen. De serie gaat over detective Elizabeth Bancroft die promotie heeft gekregen. Ze is populair bij haar collega’s en ook de misdaadcijfers zijn omlaag gegaan. Maar het succes is met een hoge prijs gekomen: ze is eenzaam en vervreemd van haar zoon en heeft een pact gesloten met crimineel Daanish Kamara. Maar als haar zoon terecht komt in een dubbele moordzaak zet ze alles op alles om hem te beschermen.

Netflix heeft bekend gemaakt dat ze de fantasydramaserie Jinn zullen uitzenden. Het is de eerste Arabische Netflixserie. De serire zal gaan over een groep tieners waarvan hun leven op hun kop staat als er een spiritueel figuur voor hun verschijnt in de oude stad van Petra. Ze moeten voorkomen dat Jinn de wereld zal verwoesten. De serie wordt in 2019 verwacht.

Lees ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven