web analytics

Transparent krijgt tweede seizoen van Amazon

TransparentAmazon heeft de serie Transparent een tweede seizoen gegeven en dat al een week nadat ze alle aflevering hebben uitgebracht. Jawel ook webwinkel Amazon maakt televisieseries die te zien zijn voor Amazon Prime abonnees. Vorig jaar kwamen ze met Alpha House en Betas, waarvan de laatste niet meer terugkeerde voor een tweede seizoen.

Transparent schijnt alle records te breken. Het staat op de eerste plek van Prime Instant Video, de recensies zijn unaniem lovend, op Rotten Tomatoes heeft het eerste seizoen een 98% vers-rating en een 91-score op Metacritic. Het is ook de serie die het meest gebinged wordt, 80% van de kijkers kijken twee of meer afleveringen, dus Amazon vond het een goed idee om in 2015 het tweede seizoen uit te brengen.

De serie heeft tien afleveringen en gaat om Maura (Jeffrey Tambor) die zijn hele leven als man, Mort Pfefferman, door het leven is gegaan. Als zij zichzelf als vrouw presenteert aan zijn familie, komen ook van hen allerlei geheimen naar boven. Bij zijn familie horen zijn ex-vrouw Shelly (Judith Light), zijn kinderen, de zoekende Ali (Gaby Hoffmann) , platenproducer Josh (Jay Duplass) en Sarah (Amy Landecker) die seksueel met zichzelf in de knoop zit. Elk familielid gaat een andere richting op als ze beseffen hoe ze zullen worden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven