web analytics

Tragikomedie Gevoel voor Tumor bij één

Gevoel voor TumorVanaf zondag 18 maart is bij één de tragikomische serie Gevoel voor Tumor te zien. De serie telt acht afleveringen.

In de serie zien we hoe Tristan Devriendt (Maarten Nulens) de afgelopen zes jaar tijdens zijn studie geneeskunde vooral in het café of tussen de laken heeft gezeten. Maar nu is het tijd om serieus te worden: hij maakt lange dagen tijdens zijn stage bij de afdeling neurochirurgie om zo een plek te krijgen als assistent van topchirurg Mercier. Dat lijkt hem te lukken tot hij te horen krijgt dat hij kanker heeft. Zijn leven staat stil en in plaats van dokter te worden is hij nu patiënt.

Zijn moeder Myriam (Els Dottermans) wil er nu iets te veel voor hem zijn terwijl zijn vader Dirk (Dirk Van Dijck) maar moeilijk zijn emoties kan tonen, ook als Tristan ziek wordt. Hij heeft een tegelbedrijf waar hij tot frustratie van zijn vrouw ook voor leeft. Tristans zus Inge (Liesa Naert) verschilt enorm met haar broer. Hij lijkt zorgeloos, zij heeft verschillend complexen. Ze hadden nooit echt een goede band, maar groeien nu wel dichter naar elkaar toe. Haar man Didier (Tristan Versteven) is vooral één brok rust en windt zich in tegenstelling tot Inge nooit op.

In het ziekenhuis komt Tristan ook in contact met Marcel Vanderjeugd (Vic De Wachter). Hij heeft al vier jaar een hersentumor en kent daarom het ziekenhuis als zijn broekzak en is de ideale mentor voor Tristan. De kleindochter van Marcel, Hanne (Marthe Schneider) woont bij hem sinds haar ouders zijn gestorven. Zij droomt van een webshop met zelfgebreide mutsen en sjaals en vaart vooral haar eigen koert en dat maakt haar voor Tristan interessant.

Gevoel voor Tumor is vanaf 18 maart elke zondag om 21:30 te zien bij één

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven