web analytics

Toy Boy seizoen 2 bij Netflix

Toy BoyOp vrijdag 11 februari is bij Netflix het tweede seizoen van de Spaanse serie Toy Boy te zien. Dit seizoen telt acht afleveringen.

De stripper Hugo Beltrán (Jesús Mosquera) heeft zijn onschuld weten te bewijzen in de zaak van de moord op Philip Norman, maar hierdoor heeft hij verschillende vijanden gemaakt. Een bom in de stripclub Inferno heeft de dromen van de groep Toy Boys kapot gemaakt en heeft Triana (María Pedraza) bijna het leven gekost en dus wil Hugo de dader opsporen. En die moet gezocht worden in de hoek van One Per Cent, een nieuwe stripclub in Marbella. Dus gaan de Toy Boys daar dansen om zo achter de waarheid te komen, maar de Italiaanse broers El Turco (Álex González) en Rania (Federica Sabatini) houden al hun geheimen goed verborgen.

Ondertussen blijft de strijd tussen de Rojas en de Medina in stand, al lijkt er een wapenstilstand te zijn. Macarena (Cristina Castaño) zit in een kliniek voor een seksverslaving, Zapata (Pedro Casablanc) is met pensioen en Benigna (Adelfa Calvo) is druk bezig om controle te houden op Medina-Rojas.

Het tweede seizoen van Toy Boy is vanaf vrijdag 11 februari te zien bij Netflix

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven