web analytics

Thrillerserie Rough Diamonds bij VRT1

Vanaf zondag 29 oktober is bij VRT1 wekelijks de Belgische thrillerserie Rough Diamonds te zien. De serie telt acht afleveringen.

In de serie volgen we Noah Wolfson (Kevin Janssens) die na jaren terugkeert naar Antwerpen voor de begravenis van zijn broer Yanki die zelfmoord heeft gepleegd. Zijn familie, waaronder zijn broer Eli (Robby Cleiren), schoonzus Gila (Marie Vinck) en zus Adina (Ini Massez) zijn in diepe rouw en reageren geschokt op de terugkeer van de ‘verloren zoon’, die hun waarden en tradities de rug heeft toegekeerd. Voor Noah is er geen warm welkom.

Het familiebedrijf, een diamanthandel, komt onder druk te staan. Waar vroeger bijna de hele diamanthandel in handen was van Joodse bedrijven, zijn er tegenwoordig nieuwe spelers op de markt. Wanneer Noah zich realiseert dat het familiebedrijf na de dood van zijn broer in zware problemen zit, wil hij helpen om de zaak te redden.

De familie is verdeeld over de toekomst van het bedrijf. Noah kiest onorthodoxe manieren om het bedrijf te leiden, die lijnrecht tegenover de gebruiken van zijn familie staan

Rough Diamonds is vanaf 29 oktober elke zondag om 21:00 te zien bij VRT1. De serie is ook te zien op Netflix

Lees ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven