web analytics

Thriller De 12 van Oldenheim bij Videoland en RTL4

De 12 van OldenheimVanaf zondag 1 april is bij RTL4 de thrillerserie De 12 van Oldenheim te zien. Het volledige eerste seizoen is al vanaf 24 mei 2017 te zien bij Videoland

In De 12 van Oldenheim volgen we de levens van verschillende inwoners van Oldenheim, een oer-Hollands dorp waar generaties lang families wonen en de sociale controle hoog is. Maar er is een makelaar met een dubbelleven, een bankmanager met psychische problemen, een apotheker die dingen doet die het daglicht niet kunnen verdragen en een overspannen docent op de middelbare school. Dan slaat het noodlot toe. Tijdens een zomerse nacht verdwijnt de zestienjarige Nine (Roos Wiltink). Haar fiets wordt in de sloot gevonden en er is geen spoor van geweld en niemand weet waar ze is gebleven. Is ze ontvoerd? Of er zelf vandoor gegaan? Was het een ongeluk en leeft ze eigenlijk nog wel? De zaak houdt de gemoederen aardig bezig en dan verdwijnt daarna een tweede inwoner van het dorp. Twee vermissingen in een korte tijd kan geen toeval zijn en dat is nog maar het begin.

Noortje Herlaar speelt Peggy, Gaite Jansen is Suus. Ko Zandvliet speelt Rick, Richard Groenendijk is Felix, Guy Clemens speelt Marvin, Reinout Bussemaker speelt Frits, Saskia Temmink is Emma. Bahareh Borzuee speelt Elnaz, Cas Jansen speelt Thomas. Nasrdin Dchar speelt rechercheur Sharif, Michiel Nooter speelt politieagent Rob. Aus Greidanus Sr. speelt Ruud en Olga Zuiderhoek speelt Vera. Eric van Sauers is Wout en Thor Braun is Gerben. Kees Boot speelt Arend, Rifka Lodeizen is Danielle. Ellis van den Brink speelt Neeltje en Fedja van Huet is Victor.

De 12 van Oldenheim is vanaf woensdag 24 mei 2017 beschikbaar bij Videoland en vanaf 1 april 2018 wekelijks bij RTL4

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven