web analytics

The Wilds bij Amazon Prime

The WildsOp vrijdag 11 december is bij Amazon Prime de serie The Wilds te zien. Het eerste seizoen telt tien afleveringen.

In The Wilds zien we dat acht jonge vrouwen onderweg zijn naar Hawaii voor een kamp voor vrouwen die aan zichzelf willen werken. Maar daar komen ze nooit aan, hun vliegtuig stort neer en ze komen terecht op een onbewoond eiland. In de serie zien we Lea (Sarah Pidgeon), die verliefd is geworden op een oudere man, maar haar hart is gebroken. Ook zien we Fatin (Sophia Ali), de populaire Shely (Mia Healey) en duik-kampioen Rachel (Reign Edwards). Zij zijn het gewend om aan de top te staan, in tegenstelling tot Nora (Helena Howard), de boekenwurm en zus van Rachel, Dot (Shannon Berry) die vooral voor haar vader zorgt en Martha (Jenna Clause) die zorgt voor haar beste vriend Toni (Erana James).

Op het eerste gezicht zouden ze niets met elkaar gemeen hebben, maar ze ontdekken wat er in het normale leven er voor zorgt dat ze niet met elkaar omgaan zorgt er op het eiland voor dat ze juist kunnen overleven.

The Wilds is vanaf vrijdag 11 december te zien bij Amazon Prime Video.

Lees ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven