web analytics

The Resident seizoen 5 bij Fox

The ResidentVanaf dinsdag 2 november is bij Fox het vijfde seizoen van de Amerikaanse ziekenhuisserie The Resident te zien. Dit seizoen telt 23 afleveringen.

In de serie volgen we strenge maar briljante dokter Conrad (Matt Czuchry) die de idealistische co assistenten op hun eerste dag laat zien wat er echt achter de gordijnen van het ziekenhuis afspeelt. In de eerste aflevering plegen cybercriminelen een aanval op de ER van Chastain en probeert Kit (Jane Leeves) erachter te komen of hij losgeld moet betalen. De Raptor (Malcolm-Jamal Warner) heeft met elke patiënt die wordt binnengebracht een persoonlijke band, Conrad werkt ondertussen aan de balans in zijn nieuwe leven als vader. Devon (Manish Dayal) en Leela (Anuja Joshi) hebben het over de volgende stap in hun relatie. In de andere afleveringen komt Billie (Jessica Lucas) oog in oog te staan met het geheim dat ze al jaren verborgen houdt en helpt Bell (Bruce Greenwood) Kit met een beslissing over de nieuwe neurochirurg.

Het vijfde seizoen van The Resident is vanaf 2 november elke dinsdag rond 22:10 te zien bij Fox. Herhalingen zijn er op vrijdag om 20:00 en op zondag rond 23:30 te zien.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven