web analytics

The Path en The Magicians krijgen seizoen 3, Grace and Frankie seizoen 4

The MagiciansDe Amerikaanse streamingsdienst Hulu heeft bekend gemaakt dat de serie The Path een derde seizoen krijgt. Ook dit seizoen telt dertien afleveringen. De serie volgt een groep Meyeristen, die onder leiding staan van Sarah (Michelle Monaghan) en Cal (Hugh Dancy) terwijl de ex-man van Sarah, Eddie (Aaron Paul) er in het tweede seizoen achter kwam dat hij de uitverkorene is om de beweging te leiden. Het derde seizoen moet in 2018 verschijnen, het tweede seizoen is net ten einde gekomen.

De Amerikaanse zender Syfy heeft bekend gemaakt dat de serie The Magicians een derde seizoen krijgt. Dit seizoen telt dertien afleveringen en verschijnt in 2018. De serie doet het erg goed en heeft betere kijkcijfers dan het eerste seizoen. De serie is gebaseerd op de gelijknamige boeken van Lev Grossman en volgt Quentin Coldwater (Jason Ralph) en zijn vrienden als hij ontdekt dat Fillory en magie echt bestaat. Daarna moeten ze het opnemen tegen The Beast terwijl zijn jeugdvriendin Julia (Stella Maeve) op andere manieren magie ontdekt. In Nederland is de serie te zien bij Spike TV.

Netflix maakte bekend dat de komedieserie Grace and Frankie een vierde seizoen krijgt. De serie volgt Grace (Jane Fonda) en Frankie (Lily Tomlin) die vriendinnen zijn geworden na de scheiding van hun mannen. In het vierde seizoen is er ook een gastrol voor Lisa Kudrow, zij zal Sheree spelen, een manicure die een wig lijkt te drijven tussen de twee vriendinnen. Naar verwachting is het vierde seizoen in de lente van 2018 te verwachten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven