web analytics

Grace & Frankie seizoen 4 bij Netflix

Grace and FrankieVanaf vrijdag 19 januari is bij Netflix het vierde seizoen van de Amerikaanse komedieserie Grace & Frankie te zien. Dit seizoen telt dertien afleveringen.

Aan het einde van het derde seizoen zagen we dat Grace (Jane Fonda) en Frankie (Lily Tomlin) hun gescheiden wegen ging zodat Frankie een relatie met Jacob (Ernie Hudson) kon najagen en een kunstenaar zijn in Sante Fe. Dus krijgt Grace in een nieuwe huisgenoot in de vorm van Sheree (Lisa Kudrow). Maar ook Grace heeft het moeilijk met haar relatie met Nick (Peter Gallagher), een jongere man. Ze voelt zich overweldigd met wat ze moet doen om hem een beetje bij te houden.

Ook Sol (Sam Waterston) en Robert (Martin Sheen) hebben een beetje gedoe in hun huwelijk. De wittebroodsweken zijn nu echt voorbij en ze moeten hun relatie fris zien te houden terwijl ze ook nog hun eigen interesses bijhouden. De levens van hun kinderen gaat ook zo hun gang: Mallory (Brooklyn Decker) is gescheiden, Coyote (Ethan Embry) krijgt zijn leven op de rails, Bud (Baron Vaughn) wordt voor het eerst vader en Brianna (June Diane Raphael) houdt iets geheim van Grace terwijl ze haar liefdesleven deelt met Barry (Peter Cambor)

Het vierde seizoen van Grace & Frankie is vanaf vrijdag 19 januari beschikbaar bij Netflix

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven