The Mantis bij Netflix, Liar en Alone Together krijgen tweede seizoen

The MantisNetflix gaat de Franse serie The Mantis (Franse titel La Mante) uitzenden. In deze zes afleveringen tellende serie gaat het om Jeanne Deber (Carole Bouquet), The Mantis, die een beroemde seriemoordenaar is die Frankrijk 25 jaar geleden terroriseerde. Maar nu heeft de politie haar hulp nodig: er is een copycat aan het werk. Deber wil wel meewerken, maar wel onder één voorwaarde: ze wil samenwerken met haar zoon, die een agent is. De serie verschijnt 29 december bij Netflix.

De Britse zender ITV heeft bekend gemaakt dat de serie Liar een tweede seizoen krijgt. Het is een van de best bekeken nieuwe series van de zender, maar het tweede seizoen zal even op zich laten wachten want het filmen begint in januari 2019. De serie gaat over Laura Nielson (Joanne Froggatt), een lerares en Andrew Earlham (Ioan Gruffudd) een chirurg. Ze vinden elkaar leuk en gaan daten, maar dat blijkt nogal wat gevolgen te hebben.

De Amerikaanse zender Freeform heeft een tweede seizoen besteld van de komedieserie Alone Together en dat is nog voor het eerste seizoen is verschenen, die komt in januari 2018. In de serie volgen we Esther Povitsky en Benji Aflalo als twee millennials die het proberen te maken in Los Angeles. In het eerste seizoen maken ze een videoclip en staan ze in de rij voor een popup. Het enige waar ze echt op kunnen rekenen is hun vriendschap.

Lees ook:

Redactie