web analytics

The Heart Guy seizoen 5 bij Net5

The Heart Guy

Vanaf dinsdag 31 oktober is bij Net5 het vijfde en laatste seizoen van de Australische serie The Heart Guy te zien. Dit seizoen telt acht afleveringen.

Het stadje Whyhope heeft te maken met natuurbranden en het coronavirus, er is dus een enorme crisis en dan is er ook nog de corruptie van de lokale politiek. Op het zelfde moment is er asbest ontdekt in het ziekenhuis en moeten Hugh (Rodger Corser), Ken (Charles Wu) en Betty (Belinda Bromilow) nu hun behandelingen doen in een oud pand van een dierenarts.

Hierdoor begint Hugh te denken om terug te keren naar Sydney om daar als hartchirurg aan de slag te gaan. Als Penny (Hayley McElhinney) in het geheim terugkeert naar een rivaliserend ziekenhuis bedenkt hij zich. Ook gaat zijn aandacht naar Sharna (Chantelle Jamieson) die de corruptie moet bestrijden in de lokale politiek en dat ziet er slecht uit voor burgemeester Meryl (Tina Bursill) die hulp zoekt bij Michael (John Waters).

Matt (Ryan Johnson) en Charlie (Nicole da Silva) keren terug van hun Europese reis, maar als hun brouwerij slechte recensies krijgt vraagt Matt zich af hoe de toekomst er uit ziet. Ondertussen hebben Ajax (Matt Castley) en Hayley (Chloe Bayliss) het even lastig als ze het moeilijk hebben om hun plannen voor hun droomhuis door te zetten en dan lijken Hayley en de nieuwe boerenknecht Tom (Lincoln Younes) het wel heel erg goed met elkaar te kunnen vinden.

Het vijfde seizoen van The Heart Guy is vanaf 31 oktober elke dinsdag om 20:30 te zien bij Net5

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven