web analytics

Australische serie The Heart Guy bij Net5

The Heart GuyVanaf dinsdag 15 juni is bij Net5 de Australische serie The Heart Guy te zien. Het eerste seizoen telt tien afleveringen evenals het tweede seizoen dat vanaf eind augustus 2022 te zien is bij Net5.

hartchirurg Dr. Hugh Knight (Rodger Corser) krijgt een straf van het medische tuchtcollege en hij moet werken als plaatselijke huisarts in zijn oude geboorteplaats Whyhope. De enige manier om zijn briljante carrière te redden is te gaan werken in een onderbemand klein ziekenhuis waar Penny (Hayley McElhinney) zijn baas is en ze vooral elkaar in de haren vliegen en hij weer in contact komt met zijn familie en zijn verleden. Zo ziet hij zijn ex Charlie (Nicole da Silva), waar hij een relatie mee had op de middelbare school en nu getrouwd is met zijn broer Matt (Ryan Johnson).

Zijn moeder Meryl (Tina Bursill) wil graag burgemeester worden van het stadje en ze is gewend om haar zin te krijgen. Ze wordt geadoreerd door Hayley (Chloe Bayliss) de christelijke vriendin van Ajax (Matt Castley), het geadopteerde broertje van Hugh.

The Heart Guy is vanaf 15 juni elke dinsdag om 21:30 te zien bij Net5

Het tweede seizoen van The Heart Guy is vanaf 28 augustus elke zondag om 20:30 en 21:30 te zien bij bNet5

Lees ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven