web analytics

The Gilded Age seizoen 2 bij HBO Max

Vanaf maandag 30 oktober is bij HBO Max het tweede seizoen van de Amerikaanse historische serie The Gilded Age te zien. Dit seizoen telt acht afleveringen.

Het tweede seizoen van The Gilded Age begint met pasen 1883 waar Bertha Russels (Carrie Coon) hoort dat haar bod op een box bij de Academy of Music is afgewezen. Gedurende het seizoen zien we hoe ze Caroline Astor (Donna Murphy) en het oude systeem uitdaagt om een voet aan de grond in de samenleving te krijgen om uiteindelijk een leidende rol te spelen. Haar man George (Morgan Spector) heeft zijn eigen strijd met een groeiende vakbond in zijn staalfabriek in Pittsburgh.

Marian Brook (Louisa Jacobson) geeft in het geheim les op een meisjesschool terwijl haar tante Ada (Cynthia Nixon) tot ieders verbazing een nieuwe liefde ontmoet. Natuurlijk keurt Agnes (Christine Baranski) deze liefde af. In Brooklyn komt er wat rust bij de familie Scott na een schokkende ontdekking en zet Peggy (Denée Benton) haar activisme voort via haar werk met uitgever T. Thomas Fortune (Sullivan Jones)

Het tweede seizoen van The Gilded Age is vanaf 30 oktober elke maandag te zien bij HBO Max

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven